İYİ Parti'den Bafra Halkına 5 Bin Maske Dağıtımı

İYİ Parti'den Bafra Halkına 5 Bin Maske Dağıtımı

Bafra İYİ Parti İlçe Teşkilatı Bafra Atatürk Bulvarında Dağıtmak Üzere 5 Bin Maske Dağıttı.

A+A-

Bafra İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz Gazetecilere yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi, "Ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid-19 Salgını devam etmektedir.

Bu salgından etkilenen 200 binden fazla vatandaşımız oldu. Bu salgından 5 binden fazla vatandaşımız yaşamını yitirdi.

iyi-partiden-bafra-halkina-5-bin-maske-dagitimi.jpg

Salgının hepimizin sağlık, sosyal ve ekonomik hayatımıza olumsuz sonuçları oldu, hala da bu sonuçlar devam etmektedir.


Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu Üyelerimizin açıklamalarına baktığımızda, bu salgının devam ettiğini, 2. Dalganın gelebileceğini görüyoruz.Yaz dönemlerindeki rahatlamaların bize sonbahar ve kış aylarında olumsuz yansımaları olabileceğini düşünüyoruz.


Yılmaz, "Zaten ülke olarak ekonomik ve psikolojik anlamda birçok sorunlar yaşıyoruz.

Bu sorunların tekrarlanmaması ve büyümemesi için herkesin tedbirli olması gerekmektedir. İyi Parti Teşkilatı olarak bu kaygıya parmak basıp, bir farkındalık olarak maske kullanımını teşvik amaçlı bir program yapalım istedik.

iyi-partiden-bafra-halkina-5-bin-maske-dagitimi-001.jpg

Maske temin konusunda halkımız zaten sıkıntı yaşamıştı ve Hükümet bu konuda sınıfta kalmıştı. Bizler de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek için, tek kullanımlık maske yerine yıkanabilir ve anti bakteriyel olmak üzere 5 bin tane maske yaptırdık.


Daha önce pandemi sürecinde kan stoklarımızın azaldığı ramazan ayında yine halkımızın yanında olarak, “İYİLİK BİZİM DAMARLARIMIZDA VAR “ adlı kan bağışı programı düzenlemiştik diyen Başkan Yılmaz şöyle devam etti, Bugün de pandeminin etkisini azaltmak ve halkımızı maske kullanımına teşvik amaçlı “İYİ BİR YAŞAM İÇİN” adlı bu farkındalık programını düzenledik.

iyi-partiden-bafra-halkina-5-bin-maske-dagitimi-002.jpg


İyi parti teşkilatı olarak, Bafra’da Samsun’da ve Türkiye genelinde Genel Başkanımız Meral Akşener hanımın da dediği gibi her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olacağız.Buradan pandemi sürecinde canla başla mücadele eden Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu maske konusunda yapımında bizlere destek olan, aynı zamanda bölge halkının maske ihtiyacının karşılanmasında büyük özveri ile çalışan başta Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi Müdürü Yıldıra Baş, Öğretmen ve Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu programda bizleri yalnız bırakmayan, dava arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.