İYİ PARTİ SAMSUN KURUCU İL BAŞKANI ÖMER SÜSLÜ’DEN YENİ YIL MESAJI

İYİ PARTİ SAMSUN KURUCU İL BAŞKANI ÖMER SÜSLÜ’DEN YENİ YIL MESAJI

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, yayınladığı yeni yıl mesajında, “2018 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoru

A+A-

‘BEDELLERİN ÖDENDİĞİ BİR YIL OLDU’

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Ömer Süslü mesajında, “2017 sorunların daha da ağırlaştığı, umutların yeşermek yerine ertelendiği, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl oldu. Ama güneş her gün yeniden doğmaya, acıları söndürürken umutları tazelemeye devam etmektedir. Güneş yeniden doğduğu sürece yeryüzünde daha iyi, daha güzel, daha müreffeh bir dünya umutları da tükenmeyecektir. 2018 yılının güçlü, geleceğe güvenle bakan, mutlu, huzurlu, yönetimde ve ekonomide istikrarı yakalamış Türkiye’ye ulaşma yolunda yeni bir başlangıç oluşturmasını umut ediyoruz” dedi.

 

‘GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRMEK İÇİN…’

Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Ömenr Süslü, “2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve gönenç getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.  Yeni yıla birlikte gelecek güneşli günlerin karanlıktan aydınlığa kavgasız savaşsız barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.