İYİ Parti Dağılıyor

İYİ Parti Dağılıyor

İYİ Parti dağılıyor! 3 İstifa daha İYİ Parti'de bugün 3 istifa gerçekleşti

A+A-

Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, İYİ Parti Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toprakçı ve Gençlik Kolları eski İl Başkanı ve partinin il yönetim kurulu üyesi Neman Asgari istifa etti. 

İYİ Parti Antalya’da gece yarısı yaşanan depremin artçı sarsıntıları devam ediyor. Kulislerden edinilen bilgilere göre öğleden sonra ve önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de büyük çaplı istifalar bekleniyor. Kongre sürecindeki İYİ Parti Antalya’da; 12 Şubat saat 19.00 sıralarında İl Divan Kurulu Toplantısı sonrası Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ile Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut geçici görevden alındı. Kumluca Meclis Üyesi ve Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toprak’a da kınama cezası verildi. Atama ile gelen ve Antalyalı olmayan İl Başkanı Yavuz Temizer yönetimindeki alınan bu kararlar sonrası istifalar peş peşe gelmeye başladı.

3 İSİM İSTİFA ETTİ

 İlk istifa gece saat 00.40 sıralarında Kumluca Meclis Üyesi ve Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Toprak’tan geldi. Ardından saat 01.00 sıralarında İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal; İyi Parti STK’larla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, GİK üyeliği, Kurucu İlçe Başkanı olarak göreve başladığı İYİ Parti üyeliği görevlerinden istifa etti. Bir saat sonrasında Gençlik Kolları eski İl Başkanı ve partinin il yönetim kurulu üyesi Neman Asgari istifa etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.