İstismarcılar Yine Bafra'da

İstismarcılar Yine Bafra'da

Yalçın Köse- Bafra55.net / İstismarcılar Yine Bafra'da

A+A-

 Kanser hastası çocukları yada engellileri kullanarak halkı istismar eden şahıslar yine Bafra'da.

Samsun`da ya da ülkenin diğer şehirlerinden Bafra`ya gelip engelli ya da kanser hastası çocuklara yardım adı altında kendi çıkarları için dergi, gazete veya makbuz karşılığı para toplayan şahıslar yine Bafra'da

Edinilen bilgiye göre Bafra`ya gelip engellilere yardım adı altında kendi çıkarları için dergi satan 3 kişi Atatürk Bulvarı gibi işlek cadde ve sokaklarda engelli ya da kanser hastası çocukları kullanarak halkı istismar ediyor.

Atatürk Bulvarı üzerinden geçen polis ekipleri gördükleri şahıslar hakkında  inceleme başlatarak izinleri olup olmadığını kontrol etti. Polisler şahısların izinlerinin olması nedeniyle  dergi satışı yapılan yerden uzaklaşırken şahıslar  vatandaşları istismar etmeye devam etti.

Engelliler ya da lösemili çocuklar yararına dergi, gazete veya makbuz karşılığı yardım topladıklarını iddia eden kişiler dernek kurarak, bu satışları ya da topladıkları yardımları dernek adı altında yasal olarak toplamak için izin alabiliyorlar. Ancak bu yardımlar tamamen kendi çıkarlarına kullanılıyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum