İstiklal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Sağlık' ta Bir İlk !

İstiklal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Sağlık' ta Bir İlk !

Samsun Atakum İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke daha imza attı. Okul ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında “ Kurumsal Sağlık Sözleşmesi ” imzalandı.

A+A-

Okulun resmî internet sayfasından yapılan bu konudaki açıklamaise şöyle:

" Okul öğretmenlerinin ön görüşmeleri sonucu 08 / 04/ 2019 Pazartesi günü yapılan sözleşme ile; okul öğretmenleri, öğrencileri ve birinci derece yakınları, Büyük Anadolu Hastanesi hizmetlerini % 25 indirimle alabilecek.

        Muhasebe Finansman Alanı Öğretmeni Ayşen BEKTAŞ ’ın girişimleriyle gerçekleşen ve Okul Aile Birliği Başkanı Birgül ERGÜN, Okul Öğrenci Temsilcisi Semih YILDIZ ile okul öğretmenlerinin katıldığı Tören; öğretmenler odasında gerçekleşti.

 Sözleşmeyi imzalayan Okul Müdürü Hakan SARIÖZKAN ve Büyük Anadolu Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanı Ruhsan KONAÇOĞLU; önce sağlık temennilerinde bulundular ve sözleşmenin tüm aşamalarında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        Köklü geçmişi ve güçlü kurumsal kimliğiyle, Samsun’da ilklerin okulu olmaktan gurur duyduklarını belirten Okul Müdürü Hakan SARIÖZKAN, bu tür kurumsal anlaşmaların ve kariyer çalışmalarının devam edeceğini belirtti."

1-721.jpg

2-720.jpg

3-608.jpg

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.