İşte Bafra Çevre Yolu Güzergahı!-Bafra Haberleri

İşte Bafra Çevre Yolu Güzergahı!-Bafra Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitinginde müjdelediği Çevre Yolu’nda çalışmalar başlıyor.

A+A-

Kamulaştırma ve imarla ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle 7 Yıldır bir türlü başlanılamayan Batı Çevre Yolu projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan  Samsun mitinginde bir an önce başlasın talimatı vermişti.

ADALAR MEVKİİNDEN POLİS OKULU'NA

Batı Çevre Yolu'nun Adalar mevkiinden başlayarak OMÜ'nün üzerinden geçtikten sonra Polis Okulu'nun az ilerisinden karayoluna bağlanacak. Köprülü kavşaklarıyla birlikte 5 ana bulvar bu yola bağlanacak. Batı Çevre Yolu tamamlandığında Atakum'un 80-100 yıllık planlaması 5 yılda tamamlamış olacak

DOĞU ÇEVRE YOLU

Canik İlçesi'ni çevreleyecek olan Doğu Çevre Yolu, 2 tüneli, 3 viyadüğü, toplam 7 kilometrelik mesafesi ile havaalanı kavşağında son bulacak.

BAFRA ÇEVRE YOLU

Bafra Çevre Yolu Lengerli Mahallesi’nden ( Köy) başlayıp Tepecik,Sarıçevre,Aktekke,Dededağı,Yağmurca,Çetinkaya ve Küçük Kavakpınar Mahallesi sınırlarından geçecek
.
Bu Üç Çevre Yolu’nun bölünmüş yol standardında olan projenin yatırım programına alındığı ifade edildi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir açıklama yapmıştı. Batı Çevre Yolu'nun, 7 yıl önce 'uygulama projesi'nin bittiğini hatırlatan Demir, "Kamulaştırma ve imarla ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle bir türlü başlanılamayan projemiz için Cumhurbaşkanımız startı verdi.Yakında başlıyoruz açıklamasını yapmıştı.

İŞTE BAFRA ÇEVRE YOLU GÜZERGAHI

Kaynak: BRT
 

20191006-224127.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.