İstanbul’da Genç Bafralılar Derneği Rüzgarı Esti

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ve yönetimi başarılı bir organizasyona imza attılar.

A+A-

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ve yönetimi başarılı bir organizasyona imza attılar.

Merkezi İstanbul Esenlerde bulunan, gençlere yönelik yaptığı eğitim programlarıyla göz dolduran, herkesin takdirini kazanan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı Genç Bafralılar Derneği anlamlı ve birleştirici bir piknik programına imza attı.

İstanbul Esenler Belediyesi Göktürk Gölü Piknik alanında organize edilen ve bu yıl 2.si düzenlenen geleneksel olarak devam ettirilecek piknik, Bafralıların ve bölge halkının bir araya gelmesine ve kucaklaşmasına da vesile oldu.

Program usta sunucu İsmail Şahin’in sunumu ile başladı.

Programda halat çekme, yumurta taşıma, sandalyede yer kapma oyunları renkli sahneler oluştururken, palyaço ekibi çocuklara hoşça vakit geçirdi.

İlk konuşmayı İstanbul Genç Bafralılar Dernek Başkanı Eren Keskin yaptı.

Başkan Keskin konuşmasında yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdikten sonra birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği önceki dönem başkanı Sercan Çelik,İstanbul Genç Bafralılar Derneği Onursal Başkanı ve SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen,SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş,İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel,Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğin öneminden söz ederek pikniği düzenleyen Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ve yönetimine teşekkür ettiler.

Piknikde çok güzel ve çeşitli etkinlikler de yapıldı.

Üzerinde 55 yazılı kalemi Genç Bafralılar Derneği Onursal Başkanı Emre Şen 7.500 TL ye satın aldı.

Konuşmaların peşinden Keşkek Ağalığı programına geçildi. Yapılan açık artırma ile 55.555 TL’ye İSGİD yönetimi adına Beylikdüzü Samsunlular Derneği Başkanı Harun Şener Keşkek Ağası seçildi.

Samsun’un gururu, Halk Müziğinde bir ekol olan Şeyda Karadeniz söylediği birbirinden güzel türkülerle piknik alanında bulunan protokol üyeleri ile vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

Piknik programına ayrıca,’’ Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulları, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetim kurulu, İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Esenler İlçe Başkanı Hakan Özel ve yönetim kurulu, Alaçam Dernekler Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Ladik Salur Köyü Derneği Başkanı Fatih Salur, Bafra MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Kılıç Elektrik Salih Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği tarafından piknik düzenlendi

İstanbul Genç Bafralılar Derneği tarafından piknik düzenlendi

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ve yönetimi başarılı bir organizasyona imza attılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.