İSGİD 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Samsun’da 1000 Adet Karanfil Dağıttı

İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve Yönetim Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Samsun’da karanfil dağıtımı ile kutladı.

A+A-

İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve Yönetim Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Samsun’da karanfil dağıtımı ile kutladı.
 

İstanbul’dan Samsun’a gelerek Samsun Cumhuriyet Meydanında ve Mecidiye Caddesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Samsunlu kadınlara 1000’e yakın karanfil dağıtımı yapılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günleri kutlanırken, özellikle erkeklerinde karanfillerden alarak eşime getirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayacağım demeleri takdir topladı. 
Samsunlu kadınlar kendilerini hatırlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile böyle anlamlı karanfil takdiminde bulunarak, kutlama yapılması hakkında ise İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.
İSGİD Genel Başkanı Fatih Aşcı ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Samsun’da yaptıkları karanfil dağıtımı hakkında Bafra55.Net Haber mikrofonlarına özel açıklamada bulunurken aynı zamanda ise İSGİD ile ilgili bilgilendirmelerde de bulundu.
İSGİD Genel Başkan Fatih Aşcı açıklamasında,’’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için yönetimimizle birlikte bir farkındalık yaratalım dedik. Bunun için aldığımız karar gereği memleketimiz , Kurtuluş meşalesinin yakıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin kurtuluşu için  ilk adımını attığı Samsunumuzda kadınlarımıza 1000 adet karanfil dağıtımı yaparak günlerini kutladık. Onların güzel dileklerini almak bizleri onure etti. Ayrıca erkeklerinde yoğun olarak dağıtım yaptığımız karanfillerden alarak eşlerine getirip günlerini kutlayacaklarını söylemeleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Bizler İSGİD yönetimi olarak farkındalık oluşturan bir STK’yız. Ve bundan sonra da bu misyonumuzu devam ettireceğiz. 

İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Samsunlu Genç İş İnsanları, İş İnsanları, Samsunlu olan ve Samsuna gönül vermiş gerçek ve tüzel kişiler arasında sosyal, kültürel ve ekonomik birliği sağlamak, Samsunluların tanışma, kaynaşma ve iş birlikteliklerini sağlayacak sosyal, sportif, kültürel faaliyetler düzenlemek, eğitimde başarılı öğrencilere burs vermek, barınacak yurtlar yapmak, ayrıca ekonomik yönden kalkınma ve gelişmelerini sağlayacak etkinlik ve programlar düzenlemek, gerektiğinde özel ve resmi makamlar nezdinde temaslar kurarak, hemşehri ve dostlarıyla ilişkileri pekiştirmek ve sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur.’’diyerek sözlerini tamamladı.36-081.png37-080.png38-047.png39-040.png40-032.png41-024.png42-022.png43-016.png44-013.png45-011.png46-009.png47-008.png48-008.png49-004.png50-006.png51-006.png52-007.png53-003.png54-002.png45-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.