İş makinesinin köklediği ağaç benzin istasyonuna devrildi

İş makinesinin köklediği ağaç benzin istasyonuna devrildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dere yatağındaki ıslah çalışmaları sırasında iş makinesinin çalıştığı bölümdeki ağaç, benzin istasyonunun ortasına devrildi.

A+A-

İstasyon çalışanlarını şaşkına çeviren kaza, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 
Olay, ilçeye bağlı Yeni Yol Caddesi üzerinde bulunan dere yatağında meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Cadde üzerindeki Kanlıca deresinde ıslah çalışması başlattı. Dere yatağında kökü sarsılan bir ağaç, kepçenin bölgede çalışma yaptığı sırada devrildi. Benzin istasyonunda bulunan LPG tankerinin üzerine devrilen ağaç, bir başka otomobile de zarar verdi. Ağacın devrilme anı istasyonun güvenlik kameraları tarafından da kaydedilirken, şortlu bir vatandaşın dikkati sayesinde ağacın altında kalmaktan son anda kurtulduğu görüldü.
Benzin istasyonunda paniğe yol açan olay sonrası şirket sahibi ıslah çalışmasını gerçekleştiren firmadan şikayetçi olduğunu ve zararının karşılanmasını istediğini belirtti.
Öte yandan, etraftakilerin dikkati ve ağacın devrilmesinin ardından LPG tankında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması olası bir facianın önüne geçti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.