İŞ BANKASI 88.YAŞINI KUTLUYOR

İŞ BANKASI 88.YAŞINI KUTLUYOR

Türkiye İş Bankası 88. Kuruluş Yıldönümü Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra İlçesinde de kutlandı.

A+A-


Türkiye İş Bankası Bafra Şubesi bu yıl sabah gişeler açılmasından itibaren gelen tüm müşterilerine çikolata ikram ederek 88. Kuruluş Yıldönümlerini tatlı bir şekilde kutladılar.

İş Bankası Bafra Şubesi çalışanları Türkiye'nin en çok tercih edilen bankası olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söylediler. 

Konu hakkında bir açıklama yapan Türkiye İş Bankası Bafra Şube Müdürü Metin Demircan,’’Atatürk’ümüzün kurduğu İş Bankasının 88 nci kuruluş yıldönümünü kutlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. çalışanlarımızla birlikte tüm Türkiye’de mutlu ve gururluyuz. 88 yıl önce kurulan İşbankası halen aynı şevk ve azimle Türk halkına hizmet ediyor. Şu anda bin 210 yurtiçi ve 18 yurtdışı olmak kaydıyla bin 228 şubemiz var. 26 Ağustos 1924 yılında Ankara'da açılan ilk şubemizden beri lider, öncü ve güvenilir banka konumunu koruyan İşbankası Türkiye'nin en çok tercih edilen bankası olmanın haklı gururunu yaşıyor. 'Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış teşkilatımız ve müşterilerimizin gösterdiği teveccüh sayesinde birincilik koltuğunu kimseye bırakmıyoruz. İş’in sırrı nedir diye sorarsanız, Türkiye'nin her yerine yayılmış şube ve bölge teşkilatlarımızın olağanüstü bir saha hakimiyeti gösteriyor olmaları, müşteri teması gerçekleştiriyor olmaları sonucunda bunun da müşterilerimizden çok büyük bir teveccüh görmesidir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.