İŞ-ADAMI ÇAPOĞLU ODA BAŞKANLARI İLE İFTAR YAPTI

İŞ-ADAMI ÇAPOĞLU ODA BAŞKANLARI İLE İFTAR YAPTI

Bafra’nın önde gelen işadamlarından ve 27.dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Çapoğlu Bado Restorantda oda başkanları ile iftar yaptı.

A+A-

İşadamı Çapoğlu tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, S.S. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş ve davetliler katıldı.

İftar sonrası konuşan, Bafra’nın önde gelen işadamlarından ve 27.dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Çapoğlu; “24 Haziranda yapılacak milletvekilliği seçimleri kapsamımda AK Partiden aday adayı oldum. Yaşanan süreçte siz değerli oda başkanları bana ciddi manada destek verdiniz. Benim adımı güçlendirdiniz. Nasip ne ise o olur. Bende siz değerli oda başkanlarıma naçize bir teşekkür etmek istedim. Bu vesile ile bir iftar yapalım dedik. Yine beni kırmadınız ve buraya geldiniz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ben Ömer Çapoğlu olarak bundan sonra sizler için yapacağım bir şey olur ise sizlerin her zaman emrinizdeyim ”dedi.

omer-capoglu-iftar-3.jpgomer-capoglu-iftar-7.jpgomer-capoglu-iftar.jpgomer-capoglu-iftar1.jpgomer-capoglu-iftar4.jpgomer-capoglu-iftar11.jpgomer-capoglu-iftar12.jpgomer-capoglu-iftar121.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.