İREM YAVUZ ANAOKULU MEZUNLARINI COŞKUYLA UĞURLADI

İREM YAVUZ ANAOKULU MEZUNLARINI COŞKUYLA UĞURLADI

Samsun’un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu

A+A-

Okul müdürü Dilek Genç.” 2014 – 2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini Ses Okulları Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen muhteşem bir organizasyonla kutladık” dedi, 

Minik mezunlar yaptıkları birbirinden güzel şiir, rond çalışmaları, skeç, eko okul projesi kapsamında yapılan geri dönüşüm defilesi ve Dünyayı iyileştir rondu tüm misafirleri büyüledi. Veliler ve tüm misafirler çocukların bu büyüleyici gösterileri karşısında duygusal anlar yaşadılar. ve bu arada Minik öğrencilerde hayatlarında unutulmayacak bir güne imzalarını attılar.
 
‘EMEĞI GECENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Okul öncesi eğitimin öneminden bahseden Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ,”Hayırseverlere ve  programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere teşekkürlerimi sunuyorum   ve bu arada  İrem Yavuz Anaokulundan mezun olan minik öğrencilerimize gidecekleri okullarında başarılar diliyorum. İlçemizde her gecen gün eğitim hızlı bir şekilde yol alıyor ve burada öğretmenlerimiz ile velilerimizi büyük bir rolü olduğunu görüyorum” diye konuştu.
 
‘HAYAT YOLCULUĞUNDA YOLUNUZ AÇIK OLSUN.’ 
Sevgili öğrenciler; Biz sizi yarınlara uğurlarken yanınızda hep İrem Yavuz Anaokulu’ndan bir parça taşıyacağınızı biliyorum  ifadesini kullanan Okul müdürü Dilek Genç,” Okulumuzda her birinizin sesinin ve umudunun yankılanacağını biliyoruz. Bundan sonra çıkacağınız ve hayat yolculuğunda yolunuz açık olsun. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteğini esirgemeyen, çocuklarının eğitimine katkıda bulunan tüm anne ve babalara, programda emeği geçen tüm öğretmenlere, personele teşekkür ediyorum” şeklinde  konuştu 
 
PROĞRAMA BÜYÜK BİR KATILIM OLDU 
Törene Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü  Recep Aklaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Coşkun, Ses okulları Genel Müdürü  Yaşar Batur, Okul hayırseverleri, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. 
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.