İmam Hatipli öğrenciler ve veliler sabah namazında buluştu

İmam Hatipli öğrenciler ve veliler sabah namazında buluştu

Bafra imam hatip ortaokulu öğrencileri ve velileri  sabah namazı buluşmasında bir araya geldiler.

A+A-

Bafra imam hatip ortaokulu öğrencileri ve velileri  sabah namazı buluşmasında bir araya geldiler.
Bafra İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve velileri, idarecileri Bafra Müftülüğü Site camisinde Sabah Namazında buluşarak bir araya geldiler.

Bafra Müftülüğü Site Camisinde gerçekleşen sabah namazı programında öğrencilerin yanı sıra veliler, öğretmenler ve idarecilerde katıldı. 
Bafra İlçe Müftülüğü şube müdürü Abdulkadir Kılıç sabah  namazında buluşma programına katılımlarından dolayı öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve idarecilerine teşekkür ederek aynı zamanda öğrencilere namazın ve caminin önemi hakkında bilgiler verdi.
Sabah namazı buluşmasına Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İmam-Hatip Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı ve    Cihannüma Samsun İl Başkanı Eczacı Abdullah Yıldırım, Bafra İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Başkanı Hüseyin Dursun  ile okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve cemaatle sabah namazı kılındı, salavat ve tesbihatların getirilmesinin ardından yapılan sohbetin ardından Bafra İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Abdulkadir Kılıç tarafından yapılan duaya hep birlikte amin denildi.

Bafra İmam-Hatip Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı ve    Cihannüma Samsun İl Başkanı Eczacı Abdullah Yıldırım öğrencilerin bu tür programlara ilgisinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Yapılan programlar gençlerimizin sosyal,  kültürel faaliyetlerinin yanı sıra manevi gelişimlerine, huzurda buluşmalarına da büyük katkı sağlıyor. Bu vesileyle yapılan programda emeği herkese teşekkür ederim. Bu tür programlar aralıksız olarak belli zamanlarda sürecektir. Katılımlarından dolayı Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Başkanı Hüseyin Dursun  ile okul idarecileri, veliler ve öğrencilere en kalbi şükranlarımızı sunarız.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Program katılımcılara Yayla Pide Salonunda ve Hanedan Restorantta verilen kahvaltı ikramının ardından yapılan dua ile sona erdi.

Etiketler : ,
Bafra'da öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Bafra'da öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Bafra'da İmam Hatipli öğrenciler ve veliler sabah namazında buluştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.