İlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimi

İlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimi

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında vatandaşın hijyen şartları içinde ve huzurla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

A+A-

Koronavirüs tedbirlerinin uygulanmasını sağlamak amacıyla İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerinin ilk günden itibaren titiz bir çalışma yürüttüğünü belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Ramazan ayının gelmesi ile yoğunluğun artabileceği market ve fırın gibi işletmelerde Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimleri sıklaştırma kararı aldık. Vatandaşların sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için her an görev başındayız.  Denetimler sırasında esnafı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz. Halkın sağlığı ve güvenliğinin yanı sıra halkın ekonomisinin de takipçisiyiz. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipler Koronavirüse karşı teyakkuzda. Halkın sağlığı için gereken tüm çalışmaları özveri ile gerçekleştiriyoruz. Tüm esnafa duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

İlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimiİlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimiİlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimiİlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimiİlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimiİlkadım Zabıtasından Ramazan Denetimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.