İlhan Erken’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

İlhan Erken’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

​​​​​​​Bafra Mobilyacılar, Marangozlar, Döşemeciler Ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken Kurban Bayramı dolayısı ile yönetimi adına bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Erken açıklamasında, ’’Bizler inançlarına, geleneklerine, köklerine bağlı bir milletiz. Bayramlar bizim kardeşlik duygularımızı perçinler. Bulunduğumuz şartlara şükretme bilinci verir. Geçmişle bugünün arasında sarsılmaz surlarla çevrili gönül fetihleri sunar. Müslüman coğrafyalarda hüzün içinde bayramı karşılayan yüreklere, kabul olmasını temenni ettiğimiz dualar göndeririz. Bu vesile ile tüm halkımızın ve üyelerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.

Gönderlerimizde bayraklarımız, minarelerde ezanlarımızla nice bayram sabahlarına milletçe, memleketçe göz açmayı temenni ediyorum. Bayramın tüm dünya üzerinde barışın hakim olduğu, mazlumun canının yanmadığı, tüm İslam Alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Bayramı yolda geçirecek olan, araçlarıyla trafikte olan tüm vatandaşlarımızdan, hız sınırlarına dikkat etmelerini, özellikle güvenlikleri için emniyet kemerlerini takmalarını, trafik kurallarına riayet etmelerini istiyorum. Bayramın sevincine gölge düşürecek herhangi bir hadisenin olmaması için, tüm vatandaşlarımızdan aynı özveriyi bekliyorum. Huzurlu bir bayram olmasını diliyorum'’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.