İlbank’tan Başkan Özdemir’e ziyaret

İlbank’tan Başkan Özdemir’e ziyaret

İlbank Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette İlbank Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Başkan Özdemir’e İlbank çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca görüşmede Havza’da İlbank kanalıyla yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

İlbank Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran Havza’da projelerin hayata geçmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir İlbank’ın belediyeler için önemli bir kuruluş olduğunu belirterek; “ Halkımıza hizmet konusunda İlbank’ın belediyelerimize sağlamış olduğu destek çok önemli bir kaynak. İnşallah önümüzdeki zaman zarfında Havza’da halkımızın hizmetine sunacağımız projelerimizde İlbank’ın destekleri bizim için çok önemli. İlbank Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran’a ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dilerim.” Dedi.

Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran’a ziyarete Yapım Uygulama Müdürü Türkay Bayar ve İnşaat Mühendisi Cevdet Şensoy eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.