İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDAYIZ

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDAYIZ

Türk Kızılayı  19 Mayıs  Temsilciği tarafından, ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik hastalara gıda yardımlarını ulaştırılmaya başlandı.

A+A-

Türk Kızılay 19 Mayıs  Temsilciliği tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuluyor.
KARAGÜN DOSTU KIZILAY
 Türk Kızılayı 19 Mayıs İlçe Temsilcisi Bayram İşbilir,”  Dünya Sağlık Örgütünce  ilan edilen koronavirüs ile mücadele kapsamında gıda paketi desteklerine başladıklarını söyledi.
Kara gün dostu Kızılay'ın bu günlerde de halkın yanında olduğunu vurgulayan İşbilir, "Yardımsever halkımızı ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için Türk Kızılay'ın koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü gıda paketi destek çalışmalarına katkıda bulunmaya davet ediyorum. Tüm hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim." dedi.

htiyac-sahibi-ailelerin-yanindayiz-1.jpghtiyac-sahibi-ailelerin-yanindayiz-2.jpghtiyac-sahibi-ailelerin-yanindayiz-3.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.