İhsan Şenocak Tefsir Sohbeti Haber

İhsan Şenocak Tefsir Sohbeti Haber

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği

A+A-
Cumartesi sabahları Sabah namazına müteakip Dr. İhsan ŞENOCAK’ ın katılımıyla bir yıldır süregelen Tefsir Dersleri  yaz dönemi nedeniyle ara verildi. BAFİM- DER’ in organize ettiği Cumartesi sabahları devam  eden Tefsir  dersleri  başladığı günden beri yoğun katılımla gerçekleşiyor.
Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan ŞENOCAK  tarafından verilen Tefsir Sohbeti  saat  05:30 olmasına rağmen yoğun katılım gerçekleşti.Tefsir sohbetine Bafim-Der Başkanı  Murat TOPAL, Yavuz Selim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin YILDIRIM, Memur Sen – Diyanet Sen Bafra İlçe Başkanı Ali Şimşek, Bafra vaizi  Veli ÇAYIR,, Bafra’mızda görev yapan İmam-Hatipler ve Eğitim camiasından öğretmenlerinde katıldığı Tefsir Sohbeti çok verimli geçti. Dönemin son Tefsir Sohbetinde Felak ve Nas Surelerini Tefsir eden Dr. İhsan ŞENOCAK katılımcılara doyumsuz Tefsir Sohbeti yaparak, güncel meselelere de vurgu yapmayı ihmal etmedi. Şenocak;”  Bafra’mızda  böylesi seçkin bir toplulukla yaklaşık bir yıla yakın yaptığımızTefsir  Sohbetinin çok yararlı olduğunu gözlemleyebiliyoruz.Bu fırsatı bu hizmeti bana verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor, Rabbim  hepinizden razı olsun.
Bafim-Der  Başkanı  Murta Topal; “ Bafralı kardeşlerimizin böylesi  Tefsir  dersini hak ettiğini ve gerekli olduğunu  düşünüyorduk. Bu düşüncemizi hayata geçirirken  bizlere katkıda bulunan Yavuz Selim Vakfı Yöneticilerine, Bafim-Der Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza, katılım sağlayan hocalarımıza, emeği geçen genç kardeşlerimize ve özellikle İhsan Şenocak  hocamıza çok teşekkür ediyoruz
1.20130531233056.jpg2.20130531233106.jpg3.20130531233115.jpg4.20130531233124.jpg
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.