Hüseyin Kurt ” Tek Suçlu Kaçak Avcılar Olamaması Lazım “

Hüseyin Kurt ” Tek Suçlu Kaçak Avcılar Olamaması Lazım “

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan 19 Mayıs İlçesi Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kurt,

A+A-

geçen hafta Kuş Cennetinde yaşanan katliamla ilgili yaptığı çıkış büyük yankı uyandırdı, burada tek suçlu Kaçak Avcılar değil, görevini yapamayan görevliler de suçlu.
Kurt, acaba burada katliamı yapan kendilerini avcı zannedenleri korumak içgüdüsüyle bunlar sosyal medyadan videosunu yayınlayan görevliler içinde şaşırtan ifadeler kullanması hatta bu görevliler içinde derhal soruşturma açılmasını gerektiğini katıldığı programda beyan etmişti. Acaba Kurt,  burada kaçak avcılar avlanırken kayıt yaparak bunu sosyal medya üzerinden yayınlayıp avcılara isyanın belirten görevliler ne yapıyordu. Bunu ırgalamak gerekiyor, görevli memurların bu katliamı sosyal medyadan yayınlarken hakaret etmeleri doğru değil, çünkü memur hakaret edemez, o zaman adama da sorarlar senin oradaki görevin ne diye. Evet, o zaman buradaki kaçak avcıları tabi ki de yargılanacak, ama görevini yapamayan görevliler içinde bir soruşturma açılması lazım. Bunu konu sonuna kadar yetkililer tarafından iyice irdelenmesi gerekiyor dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum