HOME MADE CAFE & RESTAURANTTA BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLENDİ

HOME MADE CAFE & RESTAURANTTA BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI DÜZENLENDİ

Bafra ilçesinde Çelik Park AVM’de hizmet veren Home Made Cafe Restaurantta birlik ve beraberlikle dolu bir sabah kahvaltısı programı düzenlendi.

A+A-

Bafra ilçesinde Çelik Park AVM’de hizmet veren Home Made Cafe Restaurantta birlik ve beraberlikle dolu bir sabah kahvaltısı programı düzenlendi.


Fransa’da yaptığı çalışmalarla daima takdir gören ve doğduğu toprakları unutmayan ve Bafra’ya da Özel Bafra Altınkaya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kurulmasında öncülük eden kurucu ortak Gökhan Hacıoğlu, İş İnsanları Seyfi Hacıoğlu ve İlker Aras tarafından Home Made Cafe & Restaurantta organize edilen kahvaltı programında Bafra ve Bölgesi için elini taşın altına koyanlar buluştu.
Kahvaltı sonrasında işletme sahipleri yeğenleri adına bir konuşma yapan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’Yeğenlerim adına hepinize en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. Yeğenlerim yurt dışlarında ve buralarda doğdukları toprakları unutmayarak bir nebze ahde vefa göstererek yatırımlar yapmaya başladılar. Home Made Cafe&Restaurant gibi değişik yatırımlarla işlerini geliştirdiler. Yaptıkları he işte başarıdan başarıya koşmaktadırlar. ‘’dedi.
İşletmeciler adına yapılan açıklamada,’’ Home Made Cafe & Restaurantta sadece Bafra değil Samsun’dan Sinop’a kadar geçiş noktasında hizmet vermektedir. 
Sağlıklı, kaliteli ve güvenilir ürünleri müşterileriyle buluşturan Home Made Cafe & Restaurant  Damak lezzetinde farklılığı ve güvenilirliği ile müşterilerine en iyiyi sunmaktadır. Restoran şıklığı, cafe rahatlığımız vardır. Home Made'de her şey tadındadır.

Ayrıcalıklı tarzıyla kendinden övgüyle söz ettiren Home Made Cafe & Restaurant, özel lezzetleri ile de konuklarını büyülemeye devam ediyor.Home Made'de, her damak tadına uygun eşsiz lezzetler yer alıyor. Formunu korumak isteyenler için Fit menüler,  çocuklara özel lezzetler, daha genç damak tatları için wrap ve burgerlar, Türk ve dünya mutfağından seçkin örnekler Home Made Cafe & Restaurant'da sizi bekliyor.Alanında uzman, profesyonel aşçılarımızın ellerinden çıkan, Türk damak tadını ortaya koyan yiyeceklerimizi menülerimizden inceleyebilirsiniz.
Bugünde gelmeleri ile bizleri mutlu eden herkese teşekkür etmek isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Kahvaltı programına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Üsteğmen Fatih Özer, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı ve HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları, Bafra Üçpınar İlk-Ortaokulu Müdürü Aydın Öztürk, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi , Ak Parti 19 Mayıs Belediye Meclis Üyesi ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Kaçar,  MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Tuğrul Erdoğan, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Adem Aşcı,  Karagöz İletişim Necati Karagöz, ÜNİTAŞ Kağıt Kırtasiye Zeki Sönmez, ASTAŞ JUKİ Yedek Parça Yöneticisi Ramazan Baş, Özel Bafra Altınkaya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu ortağı Rüstem Meral, Kurucu Temsilcisi Sabiha Meral, Kurum Müdürü Zeynep Ekşi, Halkla İlişkiler Serap Kaya, Bafra Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mesut Önay, Bafra Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bulut, MHP Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Güntay Ersan, İstanbul CESUR MOTORS Ortaklarından Ali Kocabaş, MODESEN AVM-ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, İş İnsanı Orhan Şener, Bafra Çeltik Komisyon Üyesi Şükrü Derebey, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı – Kılıç Elektrik Salih Kılıç katıldı.

whatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-02-1-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-02-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-03-1-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-03-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-04-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-06-1-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-06-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-07-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-14-at-13-05-08-800x532.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum