Hayvan severlerden Birliktelik Ziyareti

Hayvan severlerden Birliktelik Ziyareti

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçesinde Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği bünyesinde bir araya gelen hayvan severler, sokak hayvanları için ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Sokak hayvanlarının sağlığı ve Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin geliştirilmesi amacıyla Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Vatansever'i ve Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yöneticisi Veteriner Hekim'i ziyaret etti.

 Hayvan severler sokak hayvanları için gerekli gördükleri eksiklikleri tamamlanması için Başkan Yardımcısı ve Veteriner hekimle görüşürken bir yandan da geniş kapsamlı bilgiler aldılar.

Bafra Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yetkilisi Haydar Aksu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Aksu, "Bafra Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği bünyesinde bulunan hayvan sever arkadaşlar ile Bafra'da sokak hayvanları bakımında bir çok eksiklik gözümüze çarptı. Bizde hayvan severler olarak sessiz kalmadık ve Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Fikret Vatansever beyi ve Veteriner hekimimizi ziyaret ettik. Dikkat edilmesi gereken hususları dile getirip, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sokak hayvanları için hepimizin taşın altına elini koyma vakti geldiğini gördük." dedi.

q1.jpgq2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.