HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMINA HAZIR

HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bafra Belediyesi’nin İlçe ve Bölge için önemli projelerinden biri olan Canlı Hayvan Pazarı yaklaşan Kurban Bayramına hazır.

A+A-

Bafra Belediyesi Karadeniz’in en büyük canlı hayvan pazarını kendi mühendisleri ile projelendirip bölgeye kazandırdığı canlı hayvan pazarı 15 000 m2 lik bir alanda kuruldu ve 1100 adet büyükbaş, 393 adet küçükbaş hayvan barındırabilmek özelliğine sahip.

 

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık hayvan satıcılarının ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek her türlü önlemi alan Bafra Belediyesi, sadece Bafra sınırları içerisinde değil bölge bölgenin de ihtiyaçlarına sahip verecek donanıma alt yapıyı bünyesinde barındırıyor.

 

Canlı Hayvan Pazarında 110 adet büyükbaş hayvanın konulabileceği 100 Adet Büyükbaş Padoğu,393 adet küçükbaş hayvanın konulabileceği   24 Adet Küçükbaş Padoğu bulunurken, ayrıca  İdari Bina Ve Dinlenme Salonu,Bay-Bayan Mescid,,Bay-Bayan tuvalet,Ambar,Karantina Padoğu,İndirme-Bindirme Rampası ve 3000 m2 otopark bulunuyor

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra’mız bölgemizin en fazla hayvan potansiyeline sahip olduğu bilinciyle hayata geçirdiğimiz Canlı Hayvan Pazarımız yaklaşan Kurban Bayramına hazır. Sadece Bafra’mız için değil Bölgemiz içinde oldukça büyük önem arzetmekte.Çalışmalarımzı bu alanın ileride hayvan borsası olması yönünde olacaktır. Canlı hayvan Pazarının Bafra’mız ekonomisine ciddi boyutlarda katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu ve buna benzer çalışmaların şehrin dışında oluşturulması ileriye yönelik planlamalarda önemli olduğuna inanıyoruz. Benzer çalışmalarımız diğer unsurlarda da gerçekleştireceğiz.” dedi.

hayvan-pazari-(1).jpghayvan-pazari-(2).jpghayvan-pazari-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.