HAYIRSEVER İŞ İNSANI H.KAYA AŞCI’DAN  BAFRA’YA 30.000 MASKE DESTEĞİ

HAYIRSEVER İŞ İNSANI H.KAYA AŞCI’DAN BAFRA’YA 30.000 MASKE DESTEĞİ

Bafralı Hayırsever İş İnsanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı

A+A-

doğduğu topraklara Bafra İlçesi ve bölgesi için  Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a 30.000 adet maske gönderdi.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı koronavirüsle mücadele kapsamında en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda doğduğu şehri Bafra İlçesine 30.000 adet maske ile destek verdi.
Maskelerin 2000 adedi Bafra Kaymakamlığına, 2000 adeti Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 2000 adeti Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına, 2000 adeti Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına geri kalan 20.000 adet maske Bafra Belediye Başkanlığı himayelerine , 2000 adet maske ise sivil toplum örgütlerine toplam 30.000 adet maske  gönderildi.

Anlamlı destek hakkında bir açıklama yapan Bafralı Hayırsever İş İnsanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı , ‘’Astaş Holding, 40 yıl içinde planlı ve güvenli bir büyüme ile faaliyet gösterdiği sektörlerde, örnek projeler geliştirerek her zaman öncü olmuştur ve olmaya da devam etmektedir.
Toplumsal sorumluluk, etik çerçevede bir kuruluşun ya da bir bireyin kendi çıkarlarının olduğu kadar toplumun genel çıkarları yararına hareket etmesi durumudur. Astaş Holding, bu bilinçle çalışmaları sırasında gösterdiği performans ile sektöründe öncü ve örnek gösterilen bir kuruluş olmuştur. Yaşam kalitesini arttırmayı hep ön planda tutan,  bunun ancak tüm toplumun yaşam kalitesinin artması sayesinde mümkün olacağı bilinciyle sosyal projelere  sürekli destek veren Astaş Holding; yaşam alanı ve tüm kaynakları sunan doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmektedir.
Bu arada son zamanlarda dünyamızı ve ülkemizi kasıp kavuran Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı doğduğumuz şehrimiz Bafra ve Bölgesine koronavirüsle mücadele kapsamında en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda destek vermek istedik.
Bunun içinde 30.000 adet maske ile destek vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Bu maskelerin  2000 adedi Bafra Kaymakamlığına, 2000 adeti Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 2000 adeti Bafra İlçe Jandarma Komutanlığına, 2000 adeti Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına geri kalan 20.000 adet maske Bafra Belediye Başkanlığı himayelerine , 2000 adet maske ise sivil toplum örgütlerine toplam 30.000 adet maske  gönderildi.
Kovid-19 salgını çağdaş dünyanın ilk kez karşı karşıya kaldığı bir durum. Buna karşın elimizdeki en büyük dayanak ise dayanışma ruhumuz. Bu süreci omuz omuza vererek hep birlikte atlatacağız. Elde edeceğimiz tecrübeler ise geleceğe bırakacağımız en önemli mirasımız olacak. ASTAŞ HOLDİNG  olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Tüm gücümüz ve kararlılığımızla, elimizden gelen desteği vererek, sağlıklı ve aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız tam. Bu vesileyle fedakar bir şekilde görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarına ve diğer kurumlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise anlamlı maske desteği için Bafra ve Bölge halkı adına Bafralı Hayırsever İş İnsanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya teşekkürlerini sundu.
Başkan Kılıç ,’’ Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadelede ülkemizin örnek gösterilecek seviyeye getirilmesinde hükümetimizin karar ve uygulamalarının yanında bu yönde emek ortaya koyan görevlerinin başında olan çalışanlarımızın da büyük katkısı ve başarısı var. Bu sürecin başarılı bir şekilde yürütülmesinde cansiperane çaba içinde olan herkese kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler birlikte başaracağız derken vefa odaklı bu insan gücümüzden bahsediyorduk. Bu bilinçle başaracağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Görevleri başında olan tüm kardeşlerimizden, evlerinde kalarak desteğini ortaya koyan kadirşinas halkımızdan Allah razı olsun.Ayrıca 30.000 maske desteği veren Bafralı hayırsever iş insanı ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya ise şükranlarımızı sunmak isteriz.”dedi.

hayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan1.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan2.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan3.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan4.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan7.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan8.jpghayirsever-is-insani-h-kaya-ascidan11.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum