Hayırsever iş insanı Ahmet Erdem'e teşekkür plaketi

Hayırsever iş insanı Ahmet Erdem'e teşekkür plaketi

Bafralı iş insanı Ahmet Erdem Ramazan Ayında yaptığı hayırlar ve destekler için Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

A+A-

Bafralı iş insanı Alkanlar55 Doğalgaz mühendislik işletme sahibi Ahmet Erdem Ramazan Ayında yaptığı hayırlar ve destekler için Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından plaket takdiminde bulunuldu.
Plaket töreninde Diyanet-Sen Bafra Şube Başkanı Murat Topal, Bafra Din Görevlileri Dernek Başkanı İsmail Hakkı Sipahi ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale hazır bulundu.
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yaptığı açıklamada,’’Mübarek ramazan ayında hayırsever iş insanı Ahmet Erdem Bafra İlçe Müftülüğümüze ramazan kolisi vererek ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmasını istedi. Bizde onun verdiği hayırları ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırdık. Rabbim kazancını bol eylesin.’’dedi.
Hayırsever iş insanı Ahmet Erdem ise,’’ Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Ramazan ayında yardımlarımızı artırarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Bu konuda Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ile istişarelerde bulunduk. Bafra  ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi dağıttık. Bafra , bizim için çok önemli. Biz buralıyız ve burayı seviyoruz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.hayirsever-is-insani-ahmet-erdeme-tesekkur-plaketi.jpeghayirsever-is-insani-ahmet-erdeme-tesekkur-plaketi-001.jpeghayirsever-is-insani-ahmet-erdeme-tesekkur-plaketi-002.jpeghayirsever-is-insani-ahmet-erdeme-tesekkur-plaketi-003.jpeghayirsever-is-insani-ahmet-erdeme-tesekkur-plaketi-004.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.