Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezince çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

A+A-

1-7 Haziran 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan haftada  ,Bafra Halk Eğitimi Merkezinin “Sizin İçinde Mutlaka bir Kursumuz Var” sloganıyla hazırlanan kurs tanıtım ve Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerini içeren bilgilendirici  afiş ve sunular Bafra Belediyesinin  desteğiyle  Billboard ve Led T.V ekranlarında vatandaslara tanıtılacak.

2 Haziran Çarşamba bugün saat:13.30 da” Hayat Boyu Yanınızdayız” sloganıyla   Bafra 75.Yıl Huzurevi  sakinlerine yönelik Moral Konseri etkinliği gerçekleştirilecek.
 3 Haziran Perşembe günü saat:10.00-18.00 arasında Bafra Gençlik Merkezi önünde “Hayat Boyu Kan Veriyoruz “sloganıyla kan verme etkinliği düzenlenecek.
 Ayrıca Kurum bünyesinde yürütülen kurslarda üretilen el emeği ürünleri içeren Sanal Sergi kurumun sosyal  medya hesapların gösterime sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.