Hayali gerçek oldu

Hayali gerçek oldu

Çocukluk Hayali Gerçek Oldu

A+A-

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, çocukluğundan beri oyunculukla iç içe olduğunu belirterek, "Genel biyoloji vizesine hazırlanırken bir anda kendimi kamera karşısında buldum" dedi.
Oyunculuk kariyeri ile ilgili merak edilen soruları Ankara Life Eylül sayısında yanıtlayan Hazal Filiz Küçükköse, çocukluk yıllarından bu yana tiyatro ile iç içe olduğunu, farklı bir bölümde okusa da tiyatro sevdasından hiçbir zaman vazgeçmediğini anlattı. Kısa sürede yıldızı parlayan Küçükköse, lisans eğitimine Kırıkkale Üniversitesi Biyoloji Bölümü ile başladığını fakat Ankara hasretine dayanamayıp tekrar sınava hazırlanarak Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü’nü kazanıp geri geldiğini kaydetti. Küçükköse, “Genel biyoloji vizesine hazırlanırken bir anda kendimi kamera karşısında buldum” dedi.
Küçükköse, bir sosyal paylaşım sitesinde tesadüfen fotoğraflarını gören cast direktörü tarafından keşfedildiğini ve oyunculuk serüveninin oyuncu seçmelerine katılmasıyla başladığını belirtti. Deniz Yıldızı, Kalbim Seni Seçti, Ustura Kemal, Beni Affet ve Günahkar dizilerinde rol alan Küçükköse, canlandırmak istediği rolleri Bond Kızı ve Sherlock Holmes olarak sıraladı. Küçükköse, geleceğe yönelik çalışmalarında Haluk Bilginer ve Çağan Irmak ile projelerde birlikte yer almayı istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.