Havza'nın kurtuluşu çoşku ile kutlandı

Havza'nın kurtuluşu çoşku ile kutlandı

25 Mayıs’ın 102. Yıl Dönümü için konvoy ve havai fişek gösterisi

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 101. yıl dönümü nedeni ile Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi iş birliği  araç konvoyu düzenledi.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 102. yıl dönümü nedeni ile düzenlenen konvoy İnönü Mahallesinden başladı.

Konvoya katılan Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri ellerinde bayraklarla üstü açık otobüsten halkı selamladılar ve bayramlaını kutladılar. Resmi araçların katıldığı araç konvoyu şehir turunun ardından Mehmetçik Meydanı’nda sona erdi.

Program Mehmetçik Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Havza Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Programlara Kaymakam Metin Yılmaz,  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldılar.havzanin-kurtulusu-cosku-ile-kutlandi.jpghavzanin-kurtulusu-cosku-ile-kutlandi-001.jpghavzanin-kurtulusu-cosku-ile-kutlandi-002.jpghavzanin-kurtulusu-cosku-ile-kutlandi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.