Havza'da sokak hayvanlarını unutulmadı

Havza'da sokak hayvanlarını unutulmadı

Havza Belediyesi tarafından kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin belli noktalarına mama bırakılıyor.

A+A-

Havza Belediyesi tarafından kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin belli noktalarına mama bırakılıyor.havzada-sokak-hayvanlarini-unutulmadi.jpg

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Veteriner Hizmetleri Birimine bağlı ekipler tarafından, ilçede yaşanan yoğun kar yağışı ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçe merkezinde belirli noktalara mama bırakılıyor.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmak mümkün. Tüm sokak hayvanlarının, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm vatandaşların hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Ekiplerimiz yıl boyu belirli noktalarda besleme faaliyetlerine devam ediyor. Özellikle kar yağışının etkisini gösterdiği bu günlerde ekiplerimiz ile ilçe merkezinde sokak havyaları için besleme çalışmalarına ağırlık verdik.” Dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.