Havza'da Mahalle Ziyaretleri

Havza'da Mahalle Ziyaretleri

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan bazı kırsal mahalleleri ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir: “İnşallah bu yıl Havzamızda önemli hizmetleri halkımız ile buluşturacağız.” Dedi.

 Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan  kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında, Paşapınar, Karga, Kemaliye, Gelincik ve Eymir Mahalleleriniz ziyaret ederek burada mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dineldiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 2020 yılı çalışma programının hazır olduğunu belirterek; “Gerek büyükşehir belediyemiz gerek ise Havza Belediyesi olarak 2020 yılı için çalışma planlarımızı hazırladık. Halımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu yıl Havzamızda önemli hizmetleri halkımız ile buluşturacağız.”dedi.

 AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçede yol çalışmalarına başlandığını belirterek; “İlçemizde bu yıl içinde önemli yatırımlar yapılacak. Bizler sizlerden aldığımız talepler doğrultusunda halkımıza hizmetin en kaliteli ve en hızlı şekilde ulaşması için çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.