Havza Yağlı Tohumlarda Tural güven tazeledi

Havza Yağlı Tohumlarda Tural güven tazeledi

Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda başkanlığa mevcut başkan Mehmet Tural güven tazeledi.

A+A-

Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda başkanlığa mevcut başkan Mehmet Tural güven tazeledi.

Yüksel Grand Düğün Salonunda gerçekleştirilen SS.810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi genel kuruluna başkanlık için mevcut başkan Tural tek aday olarak girdi.

Genel kurul başkanlığını Ahmet Ergin’n yaptığı divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan SS.810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural; “Kooperatifimiz 2019 – 2020 iş yılında bin 467 ton ayçiçeği alımı gerçekleştirdi. Kooperatif üyelerimize alınan ürün karşılığı 5 milyon 400 bin lira ödeme yapıldı. Üreticimizin alın terinin korunması ve kazancının arttırılması için canla başla çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuza katılan tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

Yapılan seçim sonrası yapılan oylamada rakipsiz olarak genel kurula giren Tural, 63 oy alarak yendiden seçildi. Genel kurulda kullanılan 65 oyun’un 2’si geçersiz sayıldı.

Kooperatif yönetim kuruluysa Enver Tunçay, Hayrettin Taşan ve Tahsin Ergin'den oluştu.

Tural, seçimin ardından yaptığı konuşmada, genel kurula katılanlara teşekkür ederek, "Bizler her zaman ortaklarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı. Sizlerin tercihiyle yolumuza devam ediyoruz. Sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kooperatif hepimizin ortak malı. Buraya sizlerle beraber sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Genel kurula Karadenizbirlik Başkan Vekili Fahri Şahin ve kooperatif üyeleri katıldılar.

havza-yagli-tohumlarda-tural-guven-tazeledi-2.jpghavza-yagli-tohumlarda-tural-guven-tazeledi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.