Havza TSO Yönetim ve Meclisi Ankara’da

Havza TSO Yönetim ve Meclisi Ankara’da

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri bir dizi ziyaret için Ankara’ya gittiler.

A+A-

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri bir dizi ziyaret için Ankara’ya gittiler.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran, yönetim ve meclis üyelerinden oluşan heyet Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek toplantılara katıldılar.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar’ın başkanlığındaki heyet KOSGEB, TOBB, Anıt Kabir ve Havzalı bürokratları ziyaret ettiler.

Heyet ilk ziyareti KOSGEB’i ziyaret ederek KOSGEB Başkanı ve Önceki dönem Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ile görüştü.

KOSGEB Toplantı Salonunda gerçekleşen görüşmede Havza TSO Başkanı Acat Kurt’a Havza’da hayata geçen yeni projeler, Havza TSO üyelerin KOBİ’lerin destek ve beklentileri ile güncel konular hakkında bilgiler aktardı.

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Samsun’da milletvekilliği yapmış olmamız ve yakın bir ilçede olmamız nedeniyle ilçenin mevcut yapısını yakından bilmekteyiz. İş insanlarımızın bizi ziyaret etmeleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. KOOSGEB olarak her zaman üreten ve bu ülkeye değer katanların yanındayız.” dedi.

KOSGEB ziyaretinin ardından heyet Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay’ı ziyaret ederek burada görev yapan Havzalı bürakratlar ile bir araya geldiler.

Yargıtay ziyareti kapsamında Havzalı bürokratlar Anayasa Mahkemesi Raportörü Hasan Saraç, Anayasa Mahkemesi Üyesi Fahrettin Kırbıyık ve Yargıtay Üyesi Muhammed Yavuz'u makamlarında ziyaret ederek Havza’da yapılan çalışmalar hakkında ilgiler verdiler.

Mustafa Başaran Havzalı bürokratın kabulleri için teşekkür ederek; “İlçemizin yetiştirmiş olduğu bürokratlarımızı ziyaret ederek Havza ve genel konular üzerine görüşmelerde bulunduk. Bizleri hoş bir şekilde karşıladılar. İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ederiz. İlçemiz ile ilgili olarak kendileri ile hasbi hal etme ve ilçemizin gelişimine katkı sunacak projeler hakkında görüşlerini alma imkanı bulduk.” Dedi.

Heyet Yargıtay ziyaretinin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ettiler ve Ata’ya saygılarını sundular.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ve Meclis Başkanı Mustafa Başaran, beraberlerindeki heyet son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Erkan Acar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bu üçüncü dönemimiz. Üyelerimizin tekrar güvenini tazeledik. Rakip aday da yoktu. Bu da bize çalıştığımızın bir göstergesi oldu. Tüm üyelerimize tüm TOBB camiasına teşekkür ederiz. Gayet güzel bir seçimdi. Bugün de Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Sayın Başkanımızın seçimi bizim için en önemli en değerli şeylerdir. Çünkü gerçek dünyada iş dünyasını temsil eden bize ön ayak olan gecenin 2’sinde bile ulaşabildiğimiz bir Başkan. Her zaman olduğu gibi kendisine sonsuz desteğimiz devam edecek. Kendisine ailesine teşekkür ediyoruz. İş dünyasına fırsat ayırıyor. Teşekkür ediyorum”.dedi.

Ankara dönüşü açıklamalarda bulunan Havza TSO Başkanı Erkan Acar ziyaretlerin Havza adına olumlu geçtiğini belirterek; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde ilçemiz adına taleplerde bulunarak ilçemizin ekonomik talep ve görüşlerini muhataplarına iletme imkanı bulduk. Yine Havzalı bürokratlarımızı ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili görüş ve önerilerini aldık. Ayrıca ziyaretlerimiz kapsamında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ettik. Nazik kabülerinden ötürü başta , TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, KOSGEB Başkanı Sayın Hasan Basri Kurt’a, ilçemizin yetiştirmiş olduğu birbirinden kıymetli değerli bürokratlarımız Anayasa Mahkemesi Raportörü Sayın Hasan Saraç’a , Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Fahrettin Kırbıyık’a ve Yargıtay Üyesi Sayın Muhammed Yavuz'a şahsım, yönetim ve meclis üyelerim adına teşekkür ederim.” Dedi.

havza-tso-yonetim-ve-meclisi-ankarada.pnghavza-tso-yonetim-ve-meclisi-ankarada-001.pnghavza-tso-yonetim-ve-meclisi-ankarada-002.png

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.