Havza heyetinden 7 ilden yatırımcılara davet

Havza heyetinden 7 ilden yatırımcılara davet

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’dan oluşan heyet 7 ilde iş insanlarını ziyaret ederek Havza Organize Sanayi Bölgesine yatırıma davet ettiler.

A+A-

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’dan oluşan heyet 7 ilde iş insanlarını ziyaret ederek Havza Organize Sanayi Bölgesine yatırıma davet ettiler.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’dan oluşan heyet 4 gün süren ve 7 ili kapsayan ziyaret turunda bir çoğu Havzalı olan iş insanlarını ziyaret ederek Havza Organize Sanayi Bölgesine yatırıma davet ettiler.

Heyet Ankara, Afyon, Denizli, Bursa, İzmir, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’da yatırımları bulunan birçoğu Havzalı iş insanlarını işyerinde ziyaret ettiler.

Heyet ziyaretler kapsamında bölgelerdeki Ticaret ve Sanayi Odaları ile Organize Sanayi Bölge yönetimlerini ziyaret ederek burada Havza Organize Sanayi Bölgesinin tanımını yaparak olası yatırımcılar ile görüştüler.

Heyet yapılan ziyaretler kapsamından üretim tesislerinizde ziyaret eden heyet burada iş insanlarından üretim tesisleri ve üretim süreçleri hakkında bilgiler aldılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada yapılan ziyaretlerinin Havza Organize Sanayi Bölgesine daha fazla yatırımcı bulmak ve Havza Organize Sanayi Bölgesinin tanıtımı yapmak için düzenlendiğini belirterek; “Ziyaretlerimiz kapsamında Ankara, Afyon, Denizli, Bursa, İzmir, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’da yatırımları bulunan Havzalı iş insanlarımızda ziyaret ederek Havza OSB’de yatırım yapmaları için kendilerini davet ettik. Havza OSB Havzamız ve bölgemiz için çok önemli. Bölgemizde işsizliğe çözüm olacak OSB’de Havzalı kardeşlerimiz görmek bizlere ayrı bir gurur vesilesi olacak. Şuan OSB’mizde 4 Havzalı yatırımcımız örnek teşkil edecek yatırımlara imza attılar. Yine ziyaret ettiğimiz bölgelerde TSO ve OSB yönetimlerini ziyaret ederek Havza OSB’nin tanıtımı yaptık. Ayrıca Havza OSB’de yatırımı bulunan bölgemiz iş insanlarını da ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. Tüm iş insanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise ziyaretlerin Havza adına olumlu geçtiğini belirterek; “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmek için çalışmaktayız.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB’nin el birliği Havza için çalışıldığına değinerek; “Her bir yatırımcı bizler için önemli.” Dedi.

 

havza-heyetinden-7-ilden-yatirimcilara-davet.jpghavza-heyetinden-7-ilden-yatirimcilara-davet-001.jpghavza-heyetinden-7-ilden-yatirimcilara-davet-002.jpghavza-heyetinden-7-ilden-yatirimcilara-davet-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.