Havza  eski Belediye Başkanı İkiz’in kızı dünya evine girdi

Havza eski Belediye Başkanı İkiz’in kızı dünya evine girdi

Eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Lebibe İkiz’in kızı Semanur İkiz, Fadime ve Hasan Ertan’ın oğlu Mert Ertan ile hayatını birleştirdi.

A+A-

Eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Lebibe İkiz’in kızı Semanur İkiz, Fadime ve Hasan Ertan’ın oğlu Mert Ertan ile hayatını birleştirdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in kıydığı nikahta genç çifte AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgün, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Turan Çakır ve Serkan Sevinç şahitlik yaptı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir genç çifte mutluluklar dileyerek; “ Genç kardeşlerime birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum. Her gününüzü böyle heyecanlı ve birbirinizi severek geçirin. Hayatın zaman zaman zorlukları olacaktır. Zor ve güzel günlerde hayatı paylaşmak gerekir. Hayatı paylaştıkça daha kolay ve güzel olur. Vatanımıza sağlıklı evlatlar yetiştirin. ”dedi.

Genç çifte şahitlik yapan ve nikah defterini veren çifte AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’da çifti kutlayarak; “Yıllarca Havza’ya hizmet etmiş bir kardeşimizin mutluluğuna ortak olmaktan onur duyuyorum. Genç çifte nikah şahitliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rabbim onları bir yastıkta kocatsın. Esenlik dolu bir gelecekleri olsun. Kuracakları yuvanın hep huzur içerisinde, el ele, omuz omuza hayatın güzelliklerinde güçlüklerinde birlikte paylaşsınlar. Paylaştıkça güçlensinler kök salsınlar. Hayırlı bir gelecekleri olsun” dedi.

Yılmaz nikah cüzdanını genç çifte aynı anda teslim ederek, bunun da birlikteliğin beraberliğin sembolü olması gerektiğini ifade etti.

Eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “Kızımın mürüvvetini görmekten dolayı çok mutluyum. İnşallah çocuklarımızın mutlulukları daim olsun. Bu mutluluğumuzu bizler ile paylaşan başta AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgün, Ak Parti Havza İlçe Başkanımız Kadir Kayan, Turan Çakır olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Ufuk düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgün, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve çok sayıda davetli katıldı.havza-eski-belediye-baskani-ikizin-kizi-dunya-evine-girdi-1.jpghavza-eski-belediye-baskani-ikizin-kizi-dunya-evine-girdi3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.