Havza Belediyesinden mahalle iftarı

Havza Belediyesinden mahalle iftarı

Havza Belediyesi tarafından Sondaj Mahallesi Sondaj Cami Parkında iftar programı düzenlendi.

A+A-

Düzenlenen iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir , Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Haru Saat, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, şehit yakınları, Yeni, Sondaj, Çay ve Yeni Mescit Mahallerinin muhtarları ile sakinleri katıldılar.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlik ve beraberlik mesajı vererek; “İftarlar sizler ile bir arada olmanın sizler ile gönül bağı kurmanın vesilesi. Bir Ramazan ayının sonunda daha erdik. İnşallah daha nice Ramazanları birlikte geçirmeyi nasip eylesin Mevla’m.  Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı kutlarım.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ; “Sizlerle buluşmamızı sağlayan Murat İkiz Başkanımıza teşekkür ederim. Hep beraber Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Tüm şer güçler büyük Türkiye karşısında birlik olmuş beklerken bizlerde istikrarın devamının önemini sizlerle paylaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu sebeple hepimize görevler düşüyor. İşte burada olduğu gibi sizlerle buluşarak istikrarın sürmesi gerektiğini konuşuyoruz. 24 Haziran seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Bu vesile ile Ramazan Bayramınız tebrik ederim.” dedi.

Semazen ve ilahi konseri

 

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi konseri ve semazen gösterisi yapıldı.

Kevser Camisi önünde düzenlenen etkinlikte, Dolunay İlahi Grubu'nun semah gösterisi eşliğinde okuduğu ilahiler beğeniyle dinlendi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, bayramın yaklaşması ile Havzanın hareketlenmeye başladığını belirterek; “Birlikte bir Ramazan ayının sonuna geldik. Gurbetteki hemşerilerimiz sılayı rahim için memleketlerine dönüyor. Şimdiden ilçemizde bir yoğunluk var. İnşallah bu bayramda yine sevdiklerimize ile birlikte olacağız. Tüm hemşerilerinin bayramlarını tebrik ederim.” Dedi. söyledi.

Etkinlikte Havza Belediyesi tarafından katılımcılara şerbet ikram edildi.

havza-belediyesinden-mahalle-iftari-1.jpghavza-belediyesinden-mahalle-iftari-2.jpghavza-belediyesinden-mahalle-iftari-3.jpghavza-belediyesinden-mahalle-iftari-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.