Havza Belediyesi’nde Yufka ve Tatlıcılara Maske

Havza Belediyesi’nde Yufka ve Tatlıcılara Maske

Havza Belediyesi tarafından Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilçede tatlı ve yufka imalatı ile satışı yapan iş yerlerine maske dağıtımı yapıldı.

A+A-

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt tarafından yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında ilçede tatlı ve yufka imalatı ile satışı yapan iş yerlerine maske dağıtımı gerçekleştirildi.
İşletmecilere imalat aşamasında ve satışında maske ile eldiven takmaları, genel hijyen, müşteriler arasında sosyal mesafe kuralına uymaları konularında uyarılarda bulunuldu.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir halkın sağlığını korumak adına her türlü çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Yaşanan olumlu tablonun bozulmaması için alınan tedbirlere daha sıkı şekilde uymamız lazım. Sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca açık olacak tatlı satışı yapan işyerlerinin maske temininde zorluk yaşamamaları için maske desteği verdik. Yine halkın fazlaca tükettiği ve yoğunluğun yaşandığı yufka imalathanesi ve satış yerlerine de maskeler teslim edildi. Halkın sağlığı herşeyden önemli.” dedi.

Havza Belediyesi’nde Yufka ve Tatlıcılara MaskeHavza Belediyesi’nde Yufka ve Tatlıcılara Maske
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.