Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Mevlit Okuttu

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Mevlit Okuttu

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Havza Belediye Başkanı seçilen ve hafta için düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başlayan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir mevlit okuttu.

A+A-

Öğle namazına müteakiben Kevser Camiinde okutulan mevlidin ardından özel bir tesiste yemek ikramında bulunuldu.

Yoğun bir katılımın olduğu mevlit yemeğinde konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir katılımcılara teşekkür ederek; “Destekleriniz ile bize bir görev tevdi ettiniz. Bizde bu göreve başlamadan önce bir kez daha silerin hem desteklerinizi hem de dualarınızı almak istedik. Mevlid-i Şerif programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah dualarımızı kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah.” Dedi.

Program sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin ve eşi Emine Özdemir ile Ak Parti Havza ilçe Başkanı Kadir Kayan katılanlara tek tek teşekkür ederek tebrikleri kabul ettiler.

Mevlit programına bazı protokol üyeleri, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Havza İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Uğur Sağlam, CHP İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

111111-006.jpg

4444.jpg

22222222.jpg

3333333-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.