Havza Belediye Başkanı Özdemir mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Havza Belediye Başkanı Özdemir mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyorlar.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyorlar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan  ile beraberindekiler kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Şerifali, Kirenlik, Hacıbattal, Dereköy, Demiryurt ve Ilıca mahalleleriniz ziyaret ederek burada mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiler.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlar ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesinin çalışmalarına devam ettiğini belirterek; “Hayatın her alanında kırsal mahallelerimize hizmet için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yaptığımız  ziyaretlerde amacımız sizlerin taleplerini sizlerden dinlemek ve bu taleplere uygun çözümler üretmek. Tüm çabamız halkımıza hak ettiği en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak.”dedi.

Özdemir aşı sırası gelen merkezden aşılarını olmalarını, maske, mesafe  ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya uymalarını isteyerek; “İnşallah kısa süre sonra bu hastalığı hayatımızdan çıkaracağız. Bunun için aşı tek silahımız.”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Ak Partinin en büyük gücünün arkasında duran Türk Millet olduğunu belirterek; “Biz her zaman halkımızın yanındayız ve halkımız ile iç içeyiz. Yaşanan süreçte her ne kadar ayrı kalmış olsak ta bizim gönlümüz her zaman bir. İnşallah pandeminin tam manası ile bitmesi ile bu ziyaretlerimiz daha da sıklaşacak. Mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Talepleri alıyor, çalışmalarımızı anlatıyoruz. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu ilgiye, muhabbete, sevgiye gönülden teşekkür ederim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’a mahalle ziyaretlerinde Ak Parti Havza İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.