Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Havza İçin Her Şey Daha Güzel Olacak”

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Havza İçin Her Şey Daha Güzel Olacak”

Yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayınlayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2019 yılının Havza için önemli bir yıl olduğunu belirtti.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2018 yılında Havza için önemli gelişmeler yaşandığına değinerek; "2018 yılı içerisinde Havzamızın gelişimi ve kalkınması için önemli gelişmeler yaşandı. İnşallah bu yıl bu gelişmelerin faydalarını göreceğiz." dedi.

İkiz, 2018 yılı sonu itibari ile Havza Belediyesi olarak kırsal mahalleler olmak üzere toplumun tüm kesimine hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek; "2018 yılı sonu itibari ile 35 kırsal mahallemize yol hizmetlerimizi ulaştırdık. 50 kırsal mahallemizde çocuklarımız için park yapıldı. Kırsal Mahallemizde yaşayan nüfusun yüzde 80’nine hizmet ulatırdık.  Yine doğalgaz çalışmalarımızda sona gelinerek  tamamlandı.  Havza Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı çalışmaları tamamlandı ve yer tahsisleri yapıldı. İlk fabrikalarımız inşallah kısa sürede üretime başlayacak. . İlçemizde yapılacak olan tatil merkezi için çalışmalar hızla devam etmekte. Yine Termal Fizik Tedavi hastanemiz tamamlandı ve 2019 yılında tam anlamı ile hizmete girecek. İnşallah 2019 yılını da geçtiğimiz yıl gibi hizmetlerimizin artarak devam ettiği bir yıl olacak." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2018 yılında yaşanan gelişmelerin faydalarının 2019 yılında görüleceğine değinerek;"2019 Havzanın yılı olacak. 2019 yılı içersinde Havza yatırımcıların göz bebeği olacak. Arap ülkelerinden ve Avrupa’dan termal sağlık hizmetleri konusunda ilçemizde yatırım yapmak isteyen şirketler var. İnşallah Havza 2019 yılında termal ve sağlık turizmi ile sanayi alanında yapılacak yatırımlar ile bölgenin parlayan yıldızı ve cazibe noktası olacak. 2019 yılının ilçemiz, Samsunumuza, Ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Mevla'm dan dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.