Hatayı yapan kendileri, cezasını ödeyen esnaflar

Hatayı yapan kendileri, cezasını ödeyen esnaflar

Samsun İl Sağlık Müdürü hata yaptı, cezasını ihaleyi alan turizm şirketi sahibi çekti.

A+A-

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’ nün Ocak 2021 tarihinde yapılan kiralık araç ihalesi sonucunda kiralanan C plakalı araçların, Samsun İl Sağlık müdürlüğü tarafından ihale şartlarına uygun görülmediği için D plakaya çevrilmesi istenmiş, istek üzerine ihaleye giren ve alan Arif Şener araçlarını D plakaya çevirmiş ve araç başı 3 bin 500 lira masraf yapmıştı.

Şener Turizm sahibi Arif Şener, bafra55.net haber sitemize konuşarak şunları söyledi,  Araçların Bafra da diyaliz hizmeti için göreve başlaması üzerine, Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube tarafından kullanıma uygun görülmemiş ve tekrardan araçların C plakaya çevrilmesi istenmiştir. Bu süreç başlayana kadar araçlarımız trafikten men edilmiş ve araç başı 6 bin 700 lira cezai işlem uygulanmıştı. Tekrardan C plakaya dönüştürmek için ödenmesi gereken, araç başı 3 bin 500 lira bir masraf daha çıkmış ve D plakaya çevrilen araçlardan sökülmek zorunda kalarak güvenlik ve okul paketi masrafı da eklenerek araç başı bana 15 bin lira gibi bir masraf çıkarttılar. Araç başı masrafım 28 bin 700 lira olurken toplam masrafım 114 bin lira oldu.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nün şartları ve Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube arasında geçen ve ihalesi benim dışımda olmuştur. Pandemi sürecinde zaten çalışmayan araçlarımızın masrafları belimizi bükmüş birde bu masraflar çıkarak belimizi tamamen kırmışlardır. Yapılan bu hatayı bizim karşılamamız imkansızdır” dedi.

Haber : Emre Şahinol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum