Hasan Çakın internet satışlarıyla öne çıkıyor

Hasan Çakın internet satışlarıyla öne çıkıyor

Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi www.okuluretimi.com alışveriş sitesinden ürünlerini pazarlayarak alıcılarına ulaşıyor.

A+A-

Samsun Bafra Hasan Çakın Meslek Lisesi innovasyon (yenilik) çalışmalarına aralıksız  devam ediyor. Okul, atölyelerinde üretilen ürünleri ulusal pazara taşımak amacıyla satış sitesi kurdu. okuluretimi.com adıyla açılan ve satışa başlayan sitede, okul atölyelerinde öğrencilerin el emeğiyle üretilen ürünlerin satışı yapılıyor. Satış sitesi Ziraat bankası güvencesiyle hizmet vermektedir. Okul yönetimi, kargo anlaşması yaparak site üzerinden satışı yapılan ürünleri ülkenin her yerine ulaştırmayı başardı.

Okul Müdürü Yıldıray Baş , ‘’Mesleki eğitimin gelişimi, öğrencilerin iyi bir usta olarak yetişebilmeleri için eğitim içinde üretim felsefesinin hakim olması amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Atölyelerimizin bir kısmını arkadaşlarımızın yapmış olduğu projelerle maddi destek sağlayarak yeniledik. Türkiye Patent Kurulundan alanlarımızın ürettiği ürünlerle ilgili marka tescillerimizi aldık.  Avrupa Birliğinin desteklediği Erasmus projeleriyle, yurt dışında öğretmen ve öğrencilerimizin gözlemlerini okulumuza aktarıyoruz. Yaptığımız çalışmaların çevremizden büyük bir kabul görmesi, çalışma azim ve kararlılığımızı arttırmaktadır. Çalışkan, gayretli bir ekibimizin olması en güçlü yanımız. Önümüzdeki süreçte eğitim öğretim ve mesleki gelişim adına örnek işler ortaya koyacağız. Öğrencilerin kalifiye elemanlar olarak mezun olmaları, istihdam edilmelerini kolaylaştırıp, üretim kalitesine ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.

Mesleki eğitim alanında yapılan değişiklikler ile artık meslek lisesi öğrencileri son sınıfa geldiklerinde akademik/mesleki eğitim alanında tercihlerine göre yetiştirileceklerdir.

Çalışmalarımızı destekleyen başta kaymakamımız olmak üzere tüm kamu ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederiz’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum