Hasan Acar Başkan Kapaklı’da Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor

Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı ve HASACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar Kapaklı ilçesinde hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

A+A-

Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı ve HASACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar Kapaklı ilçesinde hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.
Bafralı İş insanı Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı ve HASACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar yaptığı çalışmalar , projelerle, sivil toplum örgütleriyle olan istişareleriyle Kapaklı ve Bölgesinde bürokratlar ve her kesimden takdir gördü, görmeye devam ediyor. 

Yıllar önce baba ocakları olan Bafra ilçesine bağlı Bengü Köyünün baraj altında kalmasından dolayı Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesine göç etmek zorunda kalan Bafralı İş insanı Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı ve HASACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar yaptığı çalışmalar , projelerle, sivil toplum örgütleriyle olan istişareleriyle Kapaklı ve Bölgesinde bürokratlar ve her kesimden takdir gördü, görmeye devam ediyor. 

Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkanı ve HASACARLAR İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar ofisinde Bafra55.net haber mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada,’’ Yıllar önce baba ocağımız olan Bafra ilçesine bağlı Bengü Köyünün baraj altında kalmasından dolayı Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesine göç etmek zorunda kaldık. 
1968 yılında doğduğum Samsun Bafra Bengü köyünün Altınkaya barajının suları altında kalması ile gurbet hayatı başladı. Kapaklı’ya gelişime vesile olan akraba ve dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Doğduğum ve Doyduğum Yerleri Hiç Bir Zaman Unutmadım, Unutmayacağım. Oralara layık olmak için çalışmalarıma daha fazla devam  etmekteyim.
Kapaklı’ya 1990 yılında işçi olarak geldim. Kapaklı’daki ilk günkü heyecan ve arzularım hiçbir gün yılmadan yorulmadan aşk ve şevkle devam etti. Gecemi gündüzüme katarak, hep üreterek kazanmak, büyümek ve çevremdeki insanlara faydalı olmak en büyük hayalimdi ve başardığımıza inanıyorum. Her zaman ilkleri yapmayı kendime bir görev bildim. Yıllar geçtikçe ticari ve sosyal faaliyetlerin içinde bulundum. Rabbimin yardımıyla ve değerli Kapaklı ilçesindeki hemşerilerimin bize olan güveni ile bugünlere geldik. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Kapaklı’da ise Bengülülerin yaşadığı Bengü sokağı bulunmaktadır. Ayrıca doğduğum yerlere vefa borcumu ödemek içinde Kapaklı’da Bengü Evleri sitesi projesini hayata geçirdim.  Rabbime binlerce şükürler olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

hasan-acar-baskan-kapaklida-hayalleri-gercege-donusturuyor.pnghasan-acar-baskan-kapaklida-hayalleri-gercege-donusturuyor-001.pnghasan-acar-baskan-kapaklida-hayalleri-gercege-donusturuyor-002.pnghasan-acar-baskan-kapaklida-hayalleri-gercege-donusturuyor-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.