Hançıoğlu Bafra'da Bazı Ziyaretlerde Bulundu

Hançıoğlu Bafra'da Bazı Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekili Neslihan Hançıoğlu Bafra Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı ziyaretin de Türkiye' nin ekonomisindeki  son durumu ve ilçedeki Üreticilerin Esnaf Kooperatiflerine olan borçları konusunda konuştu.

A+A-

Hançıoğlu Bafra'daki ilk ziyaretine Bafra SS. Kızılırmak Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet  Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Esnaflar Sanatkar Kredi Kefalet Odası Başkanı Metin Genççakır, Esnaf Kooperatiflerini ve Üreticileri ziyaretinde Ekonomi  ve Üreticilerin Esnaf Koopretiflere olan borçların son durumu hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Samsun CHP Millet Vekili  Neslihan Hançıoğlu, Bafra CHP ilçe Teşkilatında yaptığı kısa konuşmasına yeni seçilen ilçe Başkanı Vahit  Perçin ile Yönetimine yeni görevlerinde  hayırlı olsun diyerek başlayan Hançıoğlu, şu an Ülke ekonomisinin ne durumda olduğu ortada. Bafra'ya çok güzel duygular içinde geldim ama maalesef Üreticilerimizin Esnaf Kooperatiflerimize olan borçları yüzünden düştükleri zor durum ne olacak. Acaba Üretici bu Koopretiflere ezdirilecek mi yoksa sahip çıkılacak mı.Bunun sorunu arıyoruz ki çözebilmek için.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Üreten Üreticimizin her zaman yanındayız. Onları yaşatmak lazım, Üreten Üreticileri ayakta tutmak gerekir. Nerde yanlış yapılıyorsa müdahale edilip bu soruna çare bulmak gerekir.Bu da İktidarın görevi. Gerçekten şu an Bafra'daki çoğu Üreticinin başı Esnaf Kooperatifinden aldığı Kredi borçlarıyla dertte. Kimi icralık olma noktasına gelmiş, kimi toprağını ve motorunu kaybetme noktasına gelmiş. 

Tabikide üzücü bu sorun, ama çözülmeyecek sorunda değil. Onlar zor şartlar altında topraklarında Üretim yapıyorlar. Yani bizler  Üretiyorlar onların sorunu bizim sorunumuz bunu da Meclise taşıyacağım dedi.

d2651273-e23e-49f4-94a8-821a6416c56a.jpg394f1274-fce2-44a6-a91b-3825377dceea.jpg9e02c17e-5f8a-4071-bd11-4d20c2651f2d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.