Hamdi Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Hamdi Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Bafra Anadolu Gençlik Derneğinden Hamdi Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

A+A-

Mustafa Erdin İ.Ö.O. kurucu müdürü Hamdi Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AGD Bafra İlçe Başkanı İsmail Köylü ve yönetim kurulu üyeleri; Selçuk Yıldırım, Kerim Vatandaş ve Abdullah Çölcü Bahçeler mahallesinde yeni yapılan, Eğitim ve Öğretim hayatına başlayan okul hakkında bilgi edindi.

Hamdi Yıldız; Öncelik ziyaretlerinden dolayı İsmail Köylü ve yönetim kurulu üyelerine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Okulumuzda birkaç teknik sorun var fakat bunlarda yavaş, yavaş halledilecek ve en iyi şekilde hizmet sunulacaktır’’dedi.

Bafra Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı İsmail Köylü de Anadolu Gençlik Derneği’nin yapmış olduğu etkinlik ve faaliyetlerden bahsetti.

Köylü şunları kaydetti; Bafra Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye’deki bütün teşkilatlarımız gibi bizlerde büyük bir özveriyle "Hukuka bağlı, temel insan haklarına saygılı, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan, milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip, üstün vasıflı bir gençlik yetiştirmek." ve Toplumumuzun huzur ve barış içinde yaşamasına; kişilerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak, temiz bir çevrede, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı olarak yetişip gelişmesine katkıda bulunmak için çaba sarf ediyoruz. Bunların gerçekleşmesi için haftalık Cuma sohbetleri, Konferanslar, Geziler, Kitap okuma grupları, Yaz Kur-an kursları, Sportif faaliyetler vb. birçok etkinlikleri hayata geçiriyoruz. Çünkü biz ‘’ Bir milletin asıl gücünün, topu, tüfeği, tankı değil. Bir milletin asıl gücünün imanlı ve inançlı evlatlarının olduğu biliyoruz ve gençliğimizi Milli ve Manevi duygularla donatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.