HALK KONSERİNDE PROTOKOL KRİZİ YAŞANDI

HALK KONSERİNDE PROTOKOL KRİZİ YAŞANDI

Bafra ilçesinde düzenlenen Türk halk müziği konserinde protokol krizi yaşandı. Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, konser alanını terk etti.

A+A-

Bafra Musiki Cemiyeti tarafından Kent Meydanı’nda düzenlenen halk konserine gelen Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, iddialara göre protokol sandalyelerinde oturan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk ve adliye personeli ile birlikte oturmak istemedi. Kaymakam Katırcı, Musiki Cemiyeti üyelerinden protokolde oturan bazı kişilerin kaldırılmasını istedi. İsteği yerine gelmeyen Kaymakam Katırcı, konser başlamadan eşi ile birlikte alanı terk etti. Davetlilerin ve basın mensuplarının önünde yaşanan olay vatandaşlar tarafından anlaşılmazken, davetliler arasında şaşkınlığa yol açtı. 
Yaşanan protokol krizinden sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulu halk oyunları gösterisinin ardından konser, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği konseriyle devam etti. Kent Meydanı’ndaki konseri Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk, OMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz ve çok sayıda davetli izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.