HALİT ÖZAYDIN, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

HALİT ÖZAYDIN, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Bafra eşrafından merhum Fevzi Özaydın'ın oğlu Sevim Özaydın'ın eşi, Fevzi Özaydın ve Aslı Özaydın Onuk'un babaları Halit Özaydın(74) vefat etti.

A+A-

Cenazesi, Bafra Büyük Camiin de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından ardından Bafra Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze merasimine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK  Parti Samsun Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, MHP Samsun Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Edis, CHP 26.Dönem Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, Bafra Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, İstanbul Kadıköy Bafralılar Derneği Başkanı Bülent Arslan, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,Bafra Lokantacılar Derneği Başkanı Doğan Karafazlı,Av. Şevket Çizmeli, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Nayır, işadamları, esnaflar, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Özaydın ve Çizmeli ailesi ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

halit-ozaydin1.jpghalit-ozaydin2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.