HAİNLERİN YAPTIKLARI YANINA KALMAYACAKTIR

HAİNLERİN YAPTIKLARI YANINA KALMAYACAKTIR

Samsun Alperen Ocakları İl Başkanlığının Şehit Haberlerine İlişkin Basın Açıklaması

A+A-

Küresel güçlerin ve yerli hainlerin Anadolu toprakları üzerindeki planları tarih sayfalarında kayıtlı olmakla birlikte önümüzdeki en az bin yıl daha bu toprakların sahibi olacak necip milletimizin hafızalarına da kazınmıştır. Bilinmektedir ki, bu coğrafyadaki mevcudiyetimiz hem içerideki hem de dışarıdaki düşmanlarımızı rahatsız etmektedir. Dolayısıyla iç ve dış düşmanlarımız menfur planlarını bu toprakların öz evlatları üzerinde uygulamaya çalışmaktadırlar. Şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılan Türk milletinin, hain saldırılara sessiz kalmayacağına ve bu hainlere karşı cevabını en kısa zamanda vereceğine inancımız tamdır.
Son günlerde dış güçlerin güdümünde faaliyet gösteren PKK terör örgütünün sınırlarımızı korumakta olan Mehmetçiklemize karşı yıllardır yapmakta olduğu hain saldırıların bir yenisini daha gerçekleştirdiğine şahit olmaktayız.
Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun; “Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatan ise; dünyanın şah damarını keseriz.” düsturundan yola çıkarak, ne bir karış toprağımızı ne de bir fidanımızı daha bu hain saldırılara kurban vermek istemediğimizi vurgulamamız şart olmuştur!
Türkiye Cumhuriyeti devleti ve ilgili kurumlarının Türk askerinin ve Türk polisinin yetkilerinin arttırılması hususunda hassasiyet göstermesini temenni etmekle beraber bir an önce bu faaliyetleri uygulamaya geçirmesini arz ederiz!
Emniyet mensuplarımızın dur ihtarına uymayan her bireyin sorumlu tutulması yasalarımız gereğince uygulamaya geçirilmelidir düşüncesindeyiz. Bu bağlamda devletimizin ve emniyet mensuplarımızın yanında olduğumuzu önemle belirtiriz.
Türk milletinin öz evlatları olan Alperen Ocakları mensupları olarak; kirli amellerini kendi sınırları dışına taşırmaya çalışan ve bu amellerini ülkemize sirayet ettirmeye çalışan düşmanların karşısında da her daim dimdik duracağımız vazgeçilmez gerçeğimizdir.
Bu vesileyle Diyarbakır’da hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Samsunun Salıpazarı ilçesine kayıtlı hemşerimiz Atakan ARSLAN’ı, Hakkari Çukurca’da uzman çavuş olan Tokat’lı Uğur Bora ve Hatay’lı Mehmet Günay’ı saygı rahmet ve minnetle anıyor aileleri ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz.
 Vatan sağ olsun!

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.