Hacınabispor Çok Farklı

Hacınabispor Çok Farklı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun 10. haftasında Hacınabispor konuk ettiği ligde puan olarak zor günler geçiren YAB-PA spoeru Yunus(3), Özcan (2), Ümit,  Soner,  Ferhat’ın golleriyle 8 - 0 mağlup etti.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör Cemal Özdemir sezonun 10. haftasın da Hacınabispor saat 14.00’da başlayan karşılaşmada YAB-PA SPOR’u Bafra Şehir Stadyumunda konuk etti.

Ligde namağlup olarak yoluna devam eden ligin lideri Hacınabispor baştan sona üstün oynayan taraf oldu. Kaptan Yunus’un hatrick yaptığı karşılaşma da maçın 1. Devresi bitmeden sakatlanarak oyuncan çıktı. Maçın 1. Devresi 4-0 bitti

Hacınabispor İkinci yarıda top çevirerek rakibe baskı kurdu, ikinci yarıda da 4 gol olunca maç 8-0 gibi farklı skorla bitti.

Bu karşılaşmayla Hacınabispor puanını 24’e çıkarttı ve liderliğini sürdürdü, lideri takip eden Karasamsunspor ise Tekkeköysporu kendi sahasında 3-1 yenerek takibini sürdürdü. Bafra’nın bir diğer ekibi 1930 Bafraspor ise, ligin güçsüz ekiplerinden Türk Telekomspor’u kendi evinde 8-1 yenerek puanını 20’ye yükseltti.

Hacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok FarklıHacınabispor Çok Farklı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.