Hacınabispor BAL Ligine Kilitlendi

Hacınabispor BAL Ligine Kilitlendi

Samsun Süper Amatör Lİgi'nde Mücadele Eden Hacınabispor BAL Ligine Kilitlendi.

A+A-

BİZİM BU ŞEHRE SÖZÜMÜZ VAR

Hacınabispor Başkanı İsa Köprü bafra55.net'e yaptığı açıklama da şunları dile getirdi, "Lig'de son 5 haftaya girdik. Bu 5 hafta takımımız için çok önemli. takımım 5 maçını kazandığı taktirde playOff oynayarak BAL Ligine çıkacağız. Takım olarak, yönetim olarak çok çalışıyoruz ve bizim bu şehre bir sözümüz var biz Bafra'yı futbolda hak ettiği yere getirmek için söz verdik.

BAFRALILARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Takımımız şuan futbolcular olarak, teknik heyet olarak ve yönetim olarak BAL Ligine hedeflendik. Takımımızın isminden dolayı bizleri desteklemekte tereddüt eden arkadaşlarımız var. Ama inanın ismi ne olursa olsun bu Bafra'nın takımı ve Bafra için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve son 5 maçta Bafralıların desteğine ihtiyacımız var biz bu yola öyle yada böyle baş koyduk ve sonunda da mutlu sona inanıyoruz.

HERKESE ÖRNEK BİR KULÜP OLDUK

Köprü, Lig başladığından bu güne kadar hep örnek bir takım olabilmek için çabaladık, Bafralılara küfürsüz, olaysız bir maç izletmek insanların ailece gelebileceği bir ortam sunmak için çalışmalar yürüttük. Bizim sahamıza konuk gelen misafir takımlarımıza her zaman naif davranmaya çalıştık. Hatta gelen takım ve hakemlere çiçek takdim ettik. Lig'de hiç bir takımda bunu göremezsiniz.

HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ

Önümüz hafta çok önemli bir virajı geride bırakacağız 19 Belediyesporla karşılaşacağımız karşılaşma çok önemli yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Pazar günü Bafra Yeni şehir Stadyumunda saat 13.30'da maçımız var ve tüm bafralıları bu maça davet ediyoruz. Biz BAL ligine yükseleceğimize inanıyoruz. takım olarak, teknik heyet olarak ve yönetim olarak inancımız tamdır. Son olarak Kulüp olarak #buŞEHREbirSÖZÜMÜZvar adında  "HESTEK" açtık  ve herkesi bu heşteke destek çıkmaya davet ediyoruz. 

inanıyoruz ki bu yol BAL  yolu ver herkesi destek çıkmaya davet ediyoruz.

#buŞEHREbirSÖZÜMÜZvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum