''GÜZELLİKLER AYRINTILARDA SAKLIDIR''

''GÜZELLİKLER AYRINTILARDA SAKLIDIR''

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Biz her dönem çıtayı bir adım daha yukarıya taşımak durumundayız. Üretim maliyetlerimizi düşürmek, ihracat rakamlarımızı arttırmak, bunları yaparken de kaliteden asla taviz vermeden başarmalıyız." dedi.

A+A-
Samsun Tarım 4.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. 
Açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş şunları söyledi: "Açılışını gerçekleştirdiğimiz fuarımızın bölgemize ülkemize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Her fuarda olduğu gibi bu fuarın da açılışındaki başarılı organizasyonlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 
Samsun bir fuar merkezi, 70’li yıllarda eski fuar kültürünü burada tekrar yaşatıyoruz. Türkiye’nin farklı bölgesindeki fuarlar, üreticiyle, tüketiciyi biraraya getiren, teknoloji, üretimi, maliyeti ve pazarı araştıran, geliştiren yerler olarak görülmektedir. 
 
GÜZELLİKLER AYRINTILARDA SAKLIDIR
Hamd olsun fuarlarımız da çok farklı ülkelerden alıcılar gelip burada gelip bağlantılar yaptıklarını ülkelerine kendi anlamında ithalat bizim anlamımızda ihracat yaptıkları bağlantılarını buradan yapıldığını memnuniyetle görüyoruz. 
Bunlar yeterli mi, değil. Biz her dönem çıtayı bir adım daha yukarıya koymak durumundayız. 
Üretim maliyetlerimizi düşürmek, ihracat rakamlarımızı arttırmak, bunları yaparken de kaliteden asla taviz vermeden, kaliteyi de yukarılara taşıyarak başarmak durumundayız. 
Çünkü Türkiye genç bir nüfusa sahip. Türkiye birikim olarak insan birikimi olarak çok fazla bir nüfusa sahip. Tecrübe bizlerde mevcut. Bunların hepsini bir araya getirmemiz gerekiyor.
Her yerde vurgu yaptığımız gibi burada da vurgu yapmak istiyorum. Kolektif çalışmayı ortak akıllı mutlaka ve mutlaka merkeze almamız gerekir. Hani halk arasında söyleriz ya. Güzellikler ayrıntılarda saklıdır diye. İşte biz o güzellikleri yakalamak için o ayrıntılara ulaşıp birbirimizle sürekli fikir alışverişinde olup duyarlık halinde olmamız gerekir." diyerek sözlerine son verdi.
 
Milletvekili Köktaş ve protokol üyeleri açılış sonrası stantları dolaşarak yetkililerden bilgi aldılar, yöresel ikramlardan davetlilerle birlikte tattılar.
fuat-koktas-004.jpgfuat-koktas-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.