Gurbetteki Çetinkayalılar İstanbul’da Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi

Gurbetteki Çetinkayalılar İstanbul’da Birlik Ve Beraberlik Gecesi Düzenledi

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği,’’GURBETTEKİ ÇETİNKAYALILAR BULUŞUYOR’’ programı düzenledi.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği,’’GURBETTEKİ ÇETİNKAYALILAR BULUŞUYOR’’ programı düzenledi.


İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Başkanı Sadettin Dağtaş ve yönetimi tarafından düzenlenen gece Bağcılar’da bulunan Yapak Vakfı Düğün Salonunda yapıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından din görevlisi Mahmut Kalkan Hoca tarafından tarafından Kur’an Tilaveti yapıldı.
İlk olarak İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Başkanı Sadettin Dağdaş konuştu.
Dağtaş konuşmasında,’’ Saygı değer konuklar ve değerli misafirler kıymetli Çetinkayalılar. Sizleri saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyorum Allah’ın selamı üzerimize olsun. Davetimize katılma nezaketini gösterdiğiniz için Çetinkaya dernek yönetimi kurulu adına hepinize teşekkür ederim. Çetinkaya Derneği Olarak Düzenlediğimiz GURBETTE ÇETİNKAYALILAR BULUŞUYOR gecesine hepiniz hoş geldiniz. 
İlk başta Derneğimize Kurulmasında Öncülük Eden ve Bugün Aramızda Olmayan Rahmeti Rahmana Kavuşan Değerli Üye ve Bağışçılarımız ŞENEL ALTUNIŞIK’a, SELAMİ ALTUNIŞIK’a, ŞABAN ÖZBAKIR’a, HASAN ÇEVİK’e, ŞABAN TÜRKEKUL’a,BAYRAM ALTUNIŞIK’a, MESUT SAĞLAM’a
Rabbim rahmet eylesin, makamları ali mekanlarını cennet olsun inşallah.
Çetinkaya Dernek Yönetim Kurulu olarak görevi devralalı 1.yılımız doldu bu sürede bizlere verdiğiniz olağanüstü destek ve güven için sizlere ve çok kıymetli ailelerinize teşekkür ediyorum.
Bu gece buraya bu denli yoğun bir  katılımın olması bizlere ayrı bir güç ve kuvvet verdi. Üstlenmiş olduğumuz bu görevi allah’ın izniyle başarıyla yürüteceğimize olan inancımızı arttırdı.Anladım ki: yolu doğru olanın yükü ağır olmazmış.
Değerli misafirler bizler yönetim olarak kurumsal bir dernek olmak için çalışmalara başladık. Sosyal medya hesaplarımızı aktif kullanmaya böylece daha fazla hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık.
Üyelerimizi aidat ve bağış bilgileri hakkında whatsap üzerinden bilgilendirme yaptık. Düğün, nişan, açılış gibi vs. etkinliklerde sosyal medya hesaplarından duyuru ve davet bilgilerini paylaştık.
Her Yıl 8 Mart Dünya Kadınlar gününde derneğimizde bayanlara özel etkinlikler düzenleme kararı aldık.
Bizden önceki yönetim kurulu tarafında rahmeti rahmana kavuşan tüm ölmüşlerimiz için her yıl Çetinkaya merkez camisinde mevlid-i şerif okutulması kararının devamlılığı sağladık.
Sevgili gençler; dernek adı altında yapılan tüm uğraşların amaçlarından biriside sizlerin toplum içinde gelecekte daha güçlü ve söz sahibi bireyler olmanızdır. Yönetilen değil yöneten olmanızdır. 
Sizlerin içinde olmadığı bir dernek  balsız bal kovanına benzer. 
Sizler okuyup doktor olabilirsiniz, avukat olabilirsiniz, iş adamı ya da siyasette önemli bir yerde olabilirsiniz. Eğer geçmişinizle kopuk olursanız, geleceğe doğru bakamazsınız ve bu kültürü de geleceğe taşımak imkansız olur.
Kültür bir toplumun geçmişle olan bağı geleceğe yön veren kılavuzudur . Derneğimizin kuruluşundan bu zamana kadar hizmet veren ve rahmeti rahmana kavuşan tüm üye ve bağışçılarımıza Rabbim rahmet eylesin makamları ali mekanları cennet olsun inşallah. gecemizin organize edilmesine öncülük eden başta yönetim kuruluna, desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli üyelere, her zaman katkılarıyla yanımızda olan gönüllü bağışçılara teşekkür ederiz. Gecemize katılamayan selamlarını ileten tüm dostlarımıza masalarımızı şereflendiren siz değerli misafirlerimize hayır dualarını bizden eksik etmeyen değerli büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
 
Bafra Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem, Ak Parti Esenler Belediyesi Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Eroğlu, İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Konuşmaların ardından ikramların sunumu yapıldı. Yöresel müzik dinletisinin ve eğlencenin ardından anı fotoğraflarının çekiminden sonra program sona erdi.
Programa ayrıca SAMKON Genel Başkan Yardımcısı-HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, SAMKON Genel Başkan Yardımcıları Alaçam Dernekleri Federasyon (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek , Ladik Dernekler Federasyonu (LADEF) Genel Başkanı Fatih Zeybek, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF) bağlı dernek başkanları, Çilingiroğlu Otomatik Kapı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Çilingiroğlu,İş İnsanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

aa-001.png

gurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-001.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-002.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-003.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-004.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-005.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-006.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-007.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-008.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-009.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-010.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-011.pnggurbetteki-cetinkayalilar-istanbulda-birlik-ve-beraberlik-gecesi-duzenledi-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.